Bereikbaar van 8:00 / 17:00 uur

+31 23 5263577

Stuur ons een email

info@finance4equipment.nl

Kantoor

Schoterweg 12
2021 HM. HAARLEM

Interesse in de financiering van een
bedrijfsmiddel?

Laat enkele contactgegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met u op.

Vragen & antwoorden

Wij verwachten van jou dat je je goed hebt voorbereid als we samen in in gesprek gaan. Er zit meestal wat tijdsdruk achter een aanvraag en dan scheelt het al veel tijd als je goed voorbereid bent. Afhankelijk van het soort aanvraag dat je wil indienen sturen we je een vragenlijst toe. Met de concrete antwoorden op deze vragen zitten we direct in de juiste versnelling en kunnen we een plan maken voor een succesvolle aanvraag.

De verscheidenheid in bedrijfsmiddelen die wij voor financiering kunnen aanbieden is enorm. Leasing kan eigenlijk op elk roerend object dat een serienummer heeft, zolang het object maar niet “aard- of nagelvast” bevestigd is. Hieronder valt bijvoorbeeld een airco-systeem dat na inbouw een vast onderdeel wordt van uw pand. Voor een nieuwe verpakkingsmachine geldt dit uiteraard niet en die kunt u dus uitstekend bij ons in de lease zetten.

Finance4Equipment is er voor elke ondernemer die op zoek is naar een financiering voor een bedrijfsmiddel. Wij zijn meedenkend en soms verrassend bij het creëren van de oplossing voor een succesvolle aanvraag.

Een aanvraag die voorzien is van alle gevraagde documenten wordt gemiddeld binnen 2×24 uur beoordeeld door onze kredietanalisten.

Afhankelijk van het soort financiering en de hoogte van het gevraagde krediet dient u de volgende documenten aan te leveren:
– beschrijving van product;
– officiële offerte leverancier;
– recent KvK uittreksel;
– Kopie ID van allen tekenbevoegde functionarissen;
– kopie zakelijke bankpas;
– Jaarrapport (meest recent) inclusief W&V rekening.

In de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering staan minimumnormen waar banken zich aan houden bij het verstrekken van financieringen aan kleinzakelijke klanten. Het betreft een vorm van zelfregulering. De Gedragscode is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) in samenwerking met haar leden. Daarbij heeft overleg plaatsgevonden met ondernemingsvertegenwoordigers, ministeries en toezichthouders.

Wij zorgen er voor dat alle getekende documenten op de juiste plaats terechtkomen zodat ook de betaling van het bedrijfsmiddel snel kan plaatsvinden. Is alles geregeld dan blijft F4E voor u het aanspreekpunt gedurende de volledige looptijd.